Chef's special

In case you’ve missed your Japanese Food Reciped class, Gyudon…

  • 1 green onion/scallion
  • /
  • 1 Tbsp. sake
  • /
  • 1 Tbsp. sugar
  • /
  • 2 Tbsp. mirin
  • /
  • 2 Tbsp. pickled red ginger
  • /
  • 2 Tbsp. soy sauce
  • /
  • 2-3 Onsen Tamago (similar to poached egg) (Recipe) (optional)
  • /
  • ½ cup (120 ml) dashi
  • /
  • ½ medium onion
  • /
  • ¾ lb (12 oz, 340 g) thinly sliced ribeye or chuck (See Note)
  • /
“Yellowtail / Hamachi Sushi” a été ajouté·e à votre panier. Voir le panier
Une erreur s’est produite. Veuillez réessayer ultérieurement.

In case you’ve missed your Japanese Food Reciped class, Gyudon…

  • 1 green onion/scallion
  • /
  • 1 Tbsp. sake
  • /
  • 1 Tbsp. sugar
  • /
  • 2 Tbsp. mirin
  • /
  • 2 Tbsp. pickled red ginger
  • /
  • 2 Tbsp. soy sauce
  • /
  • 2-3 Onsen Tamago (similar to poached egg) (Recipe) (optional)
  • /
  • ½ cup (120 ml) dashi
  • /
  • ½ medium onion
  • /
  • ¾ lb (12 oz, 340 g) thinly sliced ribeye or chuck (See Note)
  • /
“Mackerel / Saba Sushi” a été ajouté·e à votre panier. Voir le panier
Une erreur s’est produite. Veuillez réessayer ultérieurement.

In case you’ve missed your Japanese Food Reciped class, Gyudon…

  • 1 green onion/scallion
  • /
  • 1 Tbsp. sake
  • /
  • 1 Tbsp. sugar
  • /
  • 2 Tbsp. mirin
  • /
  • 2 Tbsp. pickled red ginger
  • /
  • 2 Tbsp. soy sauce
  • /
  • 2-3 Onsen Tamago (similar to poached egg) (Recipe) (optional)
  • /
  • ½ cup (120 ml) dashi
  • /
  • ½ medium onion
  • /
  • ¾ lb (12 oz, 340 g) thinly sliced ribeye or chuck (See Note)
  • /
“Tuna / Maguro Sushi” a été ajouté·e à votre panier. Voir le panier
Une erreur s’est produite. Veuillez réessayer ultérieurement.

In case you’ve missed your Japanese Food Reciped class, Gyudon…

  • 1 green onion/scallion
  • /
  • 1 Tbsp. sake
  • /
  • 1 Tbsp. sugar
  • /
  • 2 Tbsp. mirin
  • /
  • 2 Tbsp. pickled red ginger
  • /
  • 2 Tbsp. soy sauce
  • /
  • 2-3 Onsen Tamago (similar to poached egg) (Recipe) (optional)
  • /
  • ½ cup (120 ml) dashi
  • /
  • ½ medium onion
  • /
  • ¾ lb (12 oz, 340 g) thinly sliced ribeye or chuck (See Note)
  • /
“Salmon / Sake Sushi” a été ajouté·e à votre panier. Voir le panier
Une erreur s’est produite. Veuillez réessayer ultérieurement.

In case you’ve missed your Japanese Food Reciped class, Gyudon…

  • 1 green onion/scallion
  • /
  • 1 Tbsp. sake
  • /
  • 1 Tbsp. sugar
  • /
  • 2 Tbsp. mirin
  • /
  • 2 Tbsp. pickled red ginger
  • /
  • 2 Tbsp. soy sauce
  • /
  • 2-3 Onsen Tamago (similar to poached egg) (Recipe) (optional)
  • /
  • ½ cup (120 ml) dashi
  • /
  • ½ medium onion
  • /
  • ¾ lb (12 oz, 340 g) thinly sliced ribeye or chuck (See Note)
  • /
“Kunsei Sake Sushi” a été ajouté·e à votre panier. Voir le panier
Une erreur s’est produite. Veuillez réessayer ultérieurement.

In case you’ve missed your Japanese Food Reciped class, Gyudon…

  • 1 green onion/scallion
  • /
  • 1 Tbsp. sake
  • /
  • 1 Tbsp. sugar
  • /
  • 2 Tbsp. mirin
  • /
  • 2 Tbsp. pickled red ginger
  • /
  • 2 Tbsp. soy sauce
  • /
  • 2-3 Onsen Tamago (similar to poached egg) (Recipe) (optional)
  • /
  • ½ cup (120 ml) dashi
  • /
  • ½ medium onion
  • /
  • ¾ lb (12 oz, 340 g) thinly sliced ribeye or chuck (See Note)
  • /
“Halibut / Hirame Sushi” a été ajouté·e à votre panier. Voir le panier
Une erreur s’est produite. Veuillez réessayer ultérieurement.

In case you’ve missed your Japanese Food Reciped class, Gyudon…

  • 1 green onion/scallion
  • /
  • 1 Tbsp. sake
  • /
  • 1 Tbsp. sugar
  • /
  • 2 Tbsp. mirin
  • /
  • 2 Tbsp. pickled red ginger
  • /
  • 2 Tbsp. soy sauce
  • /
  • 2-3 Onsen Tamago (similar to poached egg) (Recipe) (optional)
  • /
  • ½ cup (120 ml) dashi
  • /
  • ½ medium onion
  • /
  • ¾ lb (12 oz, 340 g) thinly sliced ribeye or chuck (See Note)
  • /
“Bincho Maguro Sushi” a été ajouté·e à votre panier. Voir le panier
Une erreur s’est produite. Veuillez réessayer ultérieurement.

In case you’ve missed your Japanese Food Reciped class, Gyudon…

  • 1 green onion/scallion
  • /
  • 1 Tbsp. sake
  • /
  • 1 Tbsp. sugar
  • /
  • 2 Tbsp. mirin
  • /
  • 2 Tbsp. pickled red ginger
  • /
  • 2 Tbsp. soy sauce
  • /
  • 2-3 Onsen Tamago (similar to poached egg) (Recipe) (optional)
  • /
  • ½ cup (120 ml) dashi
  • /
  • ½ medium onion
  • /
  • ¾ lb (12 oz, 340 g) thinly sliced ribeye or chuck (See Note)
  • /
“Shrimp / Ebi Sushi” a été ajouté·e à votre panier. Voir le panier
Une erreur s’est produite. Veuillez réessayer ultérieurement.

In case you’ve missed your Japanese Food Reciped class, Gyudon…

  • 1 Tbsp. sake
  • /
  • 2 Tbsp. mirin
  • /
  • 2 Tbsp. pickled red ginger
  • /
  • 2 Tbsp. soy sauce
  • /
  • 2-3 Onsen Tamago (similar to poached egg) (Recipe) (optional)
  • /
  • ½ cup (120 ml) dashi
  • /
  • ½ medium onion
  • /
  • ¾ lb (12 oz, 340 g) thinly sliced ribeye or chuck (See Note)
  • /
“Imported salmon steak” a été ajouté·e à votre panier. Voir le panier
Une erreur s’est produite. Veuillez réessayer ultérieurement.